Afspraak maken inleveren leaseauto

Is jouw leaseauto aan het eind van het contract en heb je een verzoek van ons gekregen om een inlever afspraak te maken? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt tot vijf dagen voor de einddatum van het leasecontract een afspraak inplannen. Bij het maken van de afspraak ontvang je een afmeldnummer, bewaar deze goed!

Leaseauto met een lopend contract of huurauto inleveren? Klik hier voor meer informatie

Einde contract? Maak een afspraak

Je kunt kiezen uit 2 inlevermogelijkheden:

  • Inleveren bij een geselecteerde Europcar vestiging in Nederland, je krijgt dan direct een inspectierapport
  • Achterlaten bij de dealer (keuze elders) waar je je nieuwe Multilease leaseauto ophaalt. De auto wordt dan opgehaald en naar Multilease gebracht om daar te worden geïnspecteerd. Het inspectierapport wordt dan pas opgesteld.
Inname afspraak maken
De leaseauto inleveren bij een Europcar vestiging kan van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 16:00 uur. Het is niet mogelijk om de auto in te leveren bij de vestigingen Amsterdam RAI, Amsterdam Overtoom en op de luchthavens. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde vestiging: https://www.europcar.nl/vestigingen. Eventueel is het ook mogelijk om de leaseauto achter te laten bij de dealer waar je jouw nieuwe auto geleverd krijgt. Kies dan hieronder voor inleverlocatie "Elders" en vul degegevens van de dealer in.
Wilt u de auto niet bij een Europcar inleveren maar bij de dealer achterlaten? De auto wordt dan op een later tijdstip geïnspecteerd en dan zal er een inspectie rapport opgesteld. Vul in onderstaande velden de naam, contactpersoon en de adresgegevens van de dealer/locatie in waar de auto moet worden opgehaald.
     

 
Voorkeur voor tijdsblok
Uw contactgegevens
Aanhef
Gebruik van uw persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te voldoen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Lees hier onze privacyverklaring.

Regel dit voordat je de auto inlevert