Multilease Brandstofbeheer

Jouw brandstofbeheer overzichtelijk en gemakkelijk? Dat kan via Multilease. Wanneer jij kiest voor brandstof bij jouw leaseauto ontvang je een Multilease pas van MultiTankcard (MTc). Via de website van MultiTankcard zijn verschillende diensten voor jou en jouw leaserijders beschikbaar.

Brandstof declareren

Het declareren van brandstof kun je online snel en makkelijk regelen. Na het invoeren van de declaratie, lever je de originele tankbon bij jouw wagenparkbeheerder in. De wagenparkbeheerder accordeert de originele bon, waarna je binnen zeven dagen het geld op jouw rekening heeft staan.

Via het MTc Driver Dashboard kun je jouw tanktransacties overal en direct declareren, zelfs tijdens jouw vakantie. Na accordering wordt de declaratie verwerkt en wordt het bedrag overgemaakt.

De verwerking van declaraties alsmede de uitbetaling van het bedrag wordt gefaciliteerd door MultiTankcard.

Brandstofpas blokkeren

Ben je de brandstofpas kwijt of is deze gestolen? Lees hier wat te doen.

Advies over prijsbewust tanken

Via de website van MultiTankcard kun je op de hoogte gehouden worden over prijsbewust tanken en de prijzen van de brandstof in jouw omgeving of van de omgeving waar je vaak tankt. Je meldt je als volgt aan voor deze informatieservice: op de bestuurder omgeving van MultiTankcard ga je naar de button ‘Algemeen’. Vervolgens klikt u op ‘Persoonsgegevens’ om jouw postcode en e-mailadres op te geven. Hierna ontvang je de informatie.

Brandstofverbruik

Op de bestuurdersomgeving kun je tevens een overzicht opvragen van alle transacties en jouw brandstofverbruik bekijken. Voor meer informatie over brandstofverbruik kun je onze richtlijnen downloaden. Bekijk ook de tips van ‘Het Nieuwe Rijden’ om het brandstofverbruik te verminderen.

Meer informatie over Multilease brandstofbeheer?

Wil je meer informatie over Multilease brandstofbeheer of jouw brandstofpas? Neem contact op met jouw wagenparkbeheer of met onze adviseurs.